| Autor |
Piłkarz sezonu |
KSP
Użytkownik
Data rejestracji: 30.04.07 |
|
kto waszym zdaniem byl najlepszym graczem sezonu ?
ja bym się zastanawiał pomiędzy Arkiem Gałązką, a Damianem Woźniakiem ze wskazaniem na pierwszego.
EDIT
no i brawa dla Chabory Artura za nieustępliwość w grze
No i z juniorów wyróżniający się gracze
Szarowolec Piotr napewno, może Żużel, Łukasz Serafin, Marcin Szarowolec czy Artur Kwaśny
Edytowane przez KSP dnia 12.06.2007 |
|
|
| Autor |
RE: Piłkarz sezonu |
za powislak oddam zycie
Użytkownik
Miejscowość: konskowola
Data rejestracji: 10.05.07 |
|
piłkarz sezonu hmmmmmm mojm skromnym zdaniem b dobre partie rozgrywał arek gałązka . damian wozniak mnie zadziwia chociasz nie trenuje to jednask najbardziej bramkoszczelny zawodnik zespołu no i oczywiscie nie mozna zapomniec o czarnych płucach zespołu (tak jak klod makalele człowiek od czarnej roboty ) artur chabora |
|
|
| Autor |
owca
Super Administrator

|
|
moim zdaniem Damian Woźniak |
|
| Autor |
za powislak oddam zycie
Użytkownik
Miejscowość: konskowola
Data rejestracji: 10.05.07 |
|
no i nie mozna zapomniec o naszych skrzydłowych tzn. romario i cezar też odwalali kawał dobrej roboty |
|
|
| Autor |
pitersz9
Użytkownik
Miejscowość: Puławy
Data rejestracji: 01.05.07 |
|
|
moim zdaniem najlepszym piłkarzem powinien zostać Romario! Szacunek ziomku! |
|
|
| Autor |
KSP
Użytkownik
|
No Romario to przyszłość naszej piłki ...
Jeśli Cezar bedzie chcial to tez moze wiele w lidze zwojowac. Musi tylko poprawic skutecznosc
Co do Szarego, to faktycznie nie chce grać narazie w seniorach, ale przejdzie mu. Pozatym z tego co sie orientuje to ma byc jego ostatni sezon w juniorach bo za 2 lata bedzie juz za stary. |
|
|
| Autor |
mlody
Użytkownik
Miejscowość: pulawy
Data rejestracji: 17.06.07 |
|
nie widzialem waszej rundy ale pewnie tak jak kazdego roku ziober gral najrowniej.tak 3maj chlopaku .
pozdro dla wszystkich i tak jak kondi napisal widzimy sie w lipcu na nowej plycie
powinno byc ciekawie |
|
|
| Autor |
kosciuszkikrukasklad
Użytkownik
Data rejestracji: 08.10.07 |
|
szarik=policjant
jak to jest mieć frajera w drużynie?? nawet włosy blond mu nie pomogą i znów wyłapie w pipe i go znów dziewczyna bedzie bronić hehe PANTOFEL
szarowolec frajer |
|
|
| Autor |
kondi
Użytkownik
|
a kogo to obchodzi?????
Edytowane przez kondi dnia 09.10.2007 |
|
|
| Autor |
KSP
Użytkownik
|
dokladnie kruki i kosciuszki. Pewnie jestescie mocni w grupie.
bylo bawic sie w fete czy inne sprawy ? zaloze sie ze zaden z was nie ma wiecej jak 20 lat. |
|
|
| Autor |
kosciuszkikrukasklad
Użytkownik
Data rejestracji: 08.10.07 |
|
a skad ty niby wiesz w co sie bawilismy czy bawimy? a co do wieku, nawet jesli kazdy z nas ma mniej niz 20 to co? ps. zdziwiłbys sie a i z twojej odp wynika ze szary mógł sobie zajebac mojego kolege z dupy, i tu powód "bylo bawic sie w fete czy inne sprawy"... nie zły jesteś
szarowolec frajer |
|
|
| Autor |
Franek
Użytkownik
Data rejestracji: 24.06.07 |
|
|
Kolega lub kolezanka ewidentnie pomylil/ pomylila strone! Zarejstruj sie lepiej na forum dla pokrzywdzonych losowo. Jak narazie sa dwa posty i zadne niezwiazane z pilka nozna. Wszyscy maja to w dupie kto kogo wyjebal. |
|
|
| Autor |
buli
Użytkownik
Miejscowość: Młynki
Data rejestracji: 19.10.07 |
|
W Witowicach ciężko wybrać pilkarza rundy ale jak bym miał ktoś nim zosta to Rafał Duda Myśle że w tej rundzie powalczy o to kilku zawodników, widze 3-, może ktoś nowy .Najwarzniejsze jest zangarzowanie i mądra gra, jest kilku zawodników b.dobrych ale graja poniżej swoich mozliwości, oby ta ruda to zmieniła.Wienc do boju, ja lecze kontuzje i wrazcam. pozdr
buli |
|
| Autor |
KSP
Użytkownik
|
Czas na piłkarza sezonu 2007\2008 :]
Jak dla mnie Rogo. Koleś po pierwsze został najlepszym strzelcem a po drugie naprawde dał z siebie wiele. Walczył, dogrywał podrywał zespół w ciężkich momentach. Nie było drugiego tak wartościowego grajka.
Na plus sezon może zaliczyć Artur Chabora. Ten chłopak mnie zadziwia. Zero techniki, zero taktyki, 10% umiejętności czysto piłkarskich. A mimo to gdy dotknie piłki to ta wpada do bramki (grając w obronie). Nie trzeba wspominać o walecznym charakterze. Nie spuszczaj z tonu Artur !
Z drużyną powinni się natomiast pożegnać Jogi, T.Ciucias (wiele się słyszało na temat jego zachowania i podejścia do kolegów z zespołu) no i Debiec. To tak w pierwszym szeregu.
Aha do zarządu. Nie zapomnijcie o rozwiązaniu juniorów !! |
|
|
| Autor |
owca
Super Administrator

|
Na miano piłkarza sezonu (moim zdaniem) zasluzyła dwojka pilkarzy:
Rafal Ciucias oraz Marcin Rożek - staraja sie jak najwiecej wniesc do druzyny, duet bardzo grozny, mam nadzieje, ze nie odejdzie z Powislaka.
Edytowane przez owca dnia 24.06.2008 |
|
| Autor |
KSP
Użytkownik
|
|
No fakt R.Ciucias też dobrze się zaprezentował (może nawet powyżej oczekiwań). |
|
|